Uitdagingen

Dova wil graag de uitdaging aannemen om uw bereikbaarheid optimaliseren door middel van het aanbieden van hoogwaardige telecommunicatie oplossingen op een breed terrein die perfect samen kunnen gaan met uw (ICT) infrastructuur. Wij hebben brede kennis van zaken in vrijwel alle telecom producten.

 

Van een telefooncentrale met thuiswerkplek tot een compleet callcenter, wij bieden voor iedereen een oplossing die bij de organisatie past en proberen hierbij dezelfde hoogwaardige kwaliteit en service te verlenen.

 

Door ons brede pakket kunnen wij tot in de details de diverse systemen op elkaar aansluiten en eventueel aan andere systemen koppelen.

Wij kunnen voor u als totaalleverancier op treden en, mede door de uitgebreide samenwerking met diverse gespecialiseerde ICT bedrijven, uitstekend uw complete spraak- en ICT- infrastructuur ontwerpen, installeren of integreren.

Andere(ICT)toepassingen zoals videobewaking, draadloze (data)verbindingen, intercom koppelingen zijn bij ons ook in goede handen.

Door ons uitgebreide aanbod van producten en diensten en onze vergaande kennis en ervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren op het gebied van:

Totale ICT Data infrastructuur zowel koper als glas.

Analoge en digitale telefonie, IP telefonie of een combinatie hiervan.

Callcenters, DECT draadloze systemen, Computer Telefonie Integratie (CTI), 

Interactieve Voice Response (IVR) systemen, Voice over IP (VoIp), Internet toegang, ISDN-2, ISDN-30, ZIPB etc. Mobiele oplossingen, abonnementen, GSM koppelingen, Call recording, advies, consultancy en projectbegeleiding, centralisatie van het beheer van centrales en applicaties en de inrichting van flex- en thuiswerkplekken.