Onze insteek

Onze insteek

Dova is een kleine maar gedreven totaalleverancier voor telecommunicatie vraagstukken in de meest uitgebreide zin van het woord. Voor de zakelijke telefoniesystemen, ICT services, professionele mobiele communicatie en andere telecommunicatie oplossingen bieden wij innovatieve- en kwalitatieve totaaloplossingen aan voor het MKB en de onderkant van de grootzakelijke markt, met een technologisch hoogwaardig karakter.

 

Wij zijn voortdurend bezig de nieuwste stand van technieken te volgen en deze te toetsen op betrouwbaarheid en stabiliteit, voordat ze toegepast worden. De oplossingen moet klantgericht, gebruikersvriendelijk en toekomstvast zijn tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

De kracht van Dova ligt in het feit dat men totaaloplossingen kan bieden waarbij de kennis van de deelgebieden een voordeel is bij projectbegeleiding. Hierbij vormen IP- technieken steeds meer de basis.


De klant staat altijd centraal

De klant staat altijd centraal

Het uiteindelijke doel moet een tevreden klant zijn. De juiste invulling hiervan is voor Dova een uitdaging.

Wij streven er na om professionele kwaliteit en service leveren tegen redelijke prijzen met als uiteindelijke doel een lange termijn relatie met de klant!